Új utak a rák gyógyításában

Hagyományos kínai orvoslás intézményünkben
2017-10-25
Fogászati akció
2017-12-01

Új utak a rák gyógyításában

ÚJ UTAK A RÁK GYÓGYÍTÁSÁBAN

Előadás a HT Medical Centerben

lakossági program

2017. december 1. (péntek), 18.00-19.30

HT Medical Center, 3. emeleti előadó terem

 

Az előadás olyan kérdésekre ad választ, mint:

Örökölhető-e a rákra való hajlam? Vannak-e örökletes rák típusok? A daganatos betegségek diagnosztizálhatósága a legújabb eljárásokkal és az időben felfedezett betegség gyógyulási esélyei. Milyen eljárásokkal mutatható ki időben a rákos elváltozás? Mit jelent a molekuláris genetikai vizsgálat? Mit jelent a célzott daganat terápia? Mikor alakul ki a daganatos gyógyszerre rezisztencia és meddig érdemes folytatni egy gyógyszeres terápiát? Mit finanszíroz a társadalombiztosítás?

 

Ezekről és még más kérdésekről is hallhatunk Dr. Peták István orvos-rákkutató előadásában.

 

Az előadást mindenkinek ajánljuk, akit foglalkoztatnak daganatos betegséggel kapcsolatos kérdések, vagy közvetlenül, közvetve érintett a daganatos betegség problémájában.

Az előadást beszélgetés, kérdések, válaszok követik.

 

A részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött, a létszám miatt. Jelentkezés a résztvevők számának megadásával az alábbi címek valamelyikén:

e-mail-en: marketing@medicalcenter.hu

vagy telefonon: 0630/665 5687

vagy a HT Medical Center recepcióján személyesen

 

Előadónk, Dr. Peták István orvos-rákkutató a Semmelweis Egyetemen szerezte diplomáját, később PhD fokozatát. 2004-2010 között a Semmelweis Egyetem I. Patológiai és Kísérleti Rákkutató Intézetében dolgozott tudományos főmunkatársként, illetve a Racionális Hatóanyagtervező Laboratórium tudományos igazgatója volt.  Jelenleg a daganatos betegek diagnosztikájával és terápiás betegút irányításával foglalkozó Oncompass Medicine Kft. igazgatója. Területei a molekulárisan célzott daganat ellenes gyógyszerek hatásmechanizmusa, valamint a személyre szabott terápiákat megalapozó kutatások eredményeinek gyakorlati alkalmazása a betegek kezelése érdekében. Több német és amerikai egyetemen, kórházban is dolgozott kutató orvosként.

 

Helyszín: HT Medical Center, Budapest XVII. Pesti út 177., 3. emeleti előadó terem

Időpont: 2017. december 1. (péntek), 18.00-19.30

 

Szeretettel várjuk rendezvényünkre!

 

This will close in 0 seconds