Új Szakrendelésünk – Dietetika

Új Szakrendelésünk – Sportsérülések Orvoslása
2017-01-23
Érszűkület, visszér, lábszárfekély, értágulat…
2017-03-14

Új Szakrendelésünk – Dietetika

Új rendelésünk mottójának ezt is választhatnánk: Egészséges táplálkozás, másként.  Hogy miért is?

Szolgáltatásunk táplálkozási kérdésekben nyújt személyre szabott tanácsadást.

Azt az alapelvet követjük, hogy étkezési szokásainkkal jó közérzetünket, mindennapos aktivitásunkat és egészségünket hosszú távon befolyásoljuk. Természetes, hogy fontos az alakunk, jó megjelenésünk. Azonban ennél többről van szó.

A táplálkozás olyan, az életünkben fontos szerepet betöltő terület, amely lehet nap, mint nap finomságok forrása és ráadásul egészségünket is szolgáló; avagy rossz irány esetén az önsanyargatás eszköze, számtalan feszült pillanat okozója és akár testünk leépülésének támogatója.

Érdemes a szélsőségektől mentes, szakmailag megalapozott információkat követni. Fontos, hogy ez a hétköznapokba illeszkedően történjen, hiszen csak így lesz az eredmény hosszútávon tartható.

Dietetikai szaktanácsadásunkon a személyes adottságokat, a lehetőségeket és a célt egyaránt figyelembe vevő egyéni tanácsadás történik. Egyszerűbb kérdésekben és komplex táplálkozási programok kidolgozásában egyaránt igénybe vehető a támogatás.

A szaktanácsadás egészséges embereknek, fogyni vágyóknak és betegséggel élőknek egyaránt nyújt megoldásokat. Felnőtteket és gyermekeket is várunk.

 

Területek:

  • fogyókúra
  • testtömeg növelés
  • konkrét betegséghez igazított diéta kialakítása (pl. cukorbetegség, inzulinrezisztencia, PCOS, daganatos megbetegedések, szív- érrendszeri problémák, változókor, stb.)
  • táplálkozás a gyermekvárás és kismamaság időszakában
  • sporttáplálkozás
  • optimális testalkat és testtömeg kialakítása-megtartása
  • reform étrendek élettani hatásai, ezek kezelése

 

További információk és bejelentkezés: 061/256 4655, 061/256 0679 (központi számok).

E-mailen is szívesen válaszolunk kérdésére: valaszolunk@medicalcenter.hu

This will close in 0 seconds