A Mammográfiai Szűrő Centrum igénybe vehető:

  • emlőszűrésre szóló, intézményünk által küldött meghívóval, vagy
  • emlő vizsgálatra orvos által történő beutalással (háziorvosi, vagy szakorvosi beutaló)

Szűrés céljával az ellátási területünkön (X., XVI., XVII., XVIII., XIX. kerületek) élő 45-65 év közötti hölgyeknek személyre szóló meghívót küldünk, kétévente. Ebben az esetben további orvosi beutaló nem szükséges.

Kérjük a hölgyeket, hogy egészségük érdekében éljenek a rendszeres szűrés lehetőségével! Amennyiben probléma lépne fel, az időben felismert mellrák ma már gyógyítható, a betegség korai szakaszában megkezdett gyógykezelés lehetővé teszi a teljes gyógyulást, a hosszú, örömökben, aktívan megélt életet!

Ennek alap vizsgálata a rendszeresen végzett mammográfiás szűrés.

Szűrő Centrumunk 45 évnél fiatalabb nőknek is rendelkezésére áll. Ha valamilyen gyanús tünetet észlelnek mellükben, mindenképp keressék fel intézményünket! A vizsgálatra történő bejelentkezés lehetséges telefonon, vagy személyesen a recepción. Kollégáink a megfelelő orvoshoz és vizsgálatra irányítják.

A vizsgálatokat digitális képalkotó berendezéssel végezzük. A felvételek elemzése, részletes átnézése számítógépen történik és a felvételeket, leleteket számítógépen megőrizzük. Külön kérésre a felvételeket CD-n, térítési díj megfizetése mellett átadjuk.

Amennyiben szükséges, a mammográfiás vizsgálatot ultrahangos vizsgálattal egészítjük ki.

 

Rendelési idők:

Munkanapokon 8.00 – 19.00

 

Beutaló NEAK finanszírozott rendelésen szükséges, magánrendelésen nem szükséges.

 

Előjegzés szükséges!

Bejelentkezés:

Magánrendelésre: 0630-268-2168

TB finanszírozott rendelésere: 061-256-46-55

A mammográfiás vizsgálatra személyi igazolvány, lakcím kártya és TAJ kártya mellett a szűrésre szóló behívó levél, vagy amennyiben orvosi beutalóval érkezik, úgy erre a beutalóra van szükség. Orvosi beutaló esetében háziorvosi, vagy szakorvosi beutaló egyaránt megfelelő

This will close in 0 seconds