Alvás Apnoé szűrővizsgálat

Otthoni alvás Apnoé szűrővizsgálat elérhető a HT Medical Centerben!
A kóros horkolás nagy bajt jelez! Kezelje időben!

Horkol? Fejfájással kezdi a napot? Kialvatlanul ébred és alig várja, hogy újból az ágyba zuhanhasson? Egyre kevésbé tud koncentrálni? A horkolás az alvás alatti légzészavarok tünete is lehet, mely a nyugodt pihenést, a mélyalvást akadályozza.

Tünetei:

  • Kóros, hangos párját zavaró, régóta fennálló horkolás
  • Túlsúly, elhízás
  • Légzéskimaradás
  • Éjszakai izzadás, gyakori kelés
  • Memória- és koncentrációzavar
  • Impotencia

Nappali fáradtság,  depresszió,  koncentrálóképesség csökkenése, memóriazavar, munkaképesség csökkenése, ingadozó (magas) vérnyomás, agyvérzés, szívinfarktus, memóriazavar, elhízás, várható élettartam csökkenés, potenciazavar kialakulását eredményezheti. A horkolás az alvás alatti légzészavarok egyik legenyhébb formája. Az alvási apnoe egy potenciálisan súlyos légzéskimaradásokkal és oxigénhiánnyal járó betegség. Az éjszaka folyamán a légzés időről-időre abbamarad, majd újra elindul.

Előzze meg a bajt! Van megoldás!

Végeztessen otthoni alvás apnoé szűrővizsgálatot!

A vizsgálat teljesen fájdalmatlan. Orrnyomás kanül és pulzoximéter (egy ujjra helyezett gumi érzékelő) mellett egy kis műanyag készüléket (rekordert) kell a páciens mellkasára kötni, aki ebben a szerelékben tölt egy éjszakát. A készüléket az asszisztens összeállítja, tájékoztatóval ellátja és otthon lefekvés előtt kell önállóan felhelyezni.

Az eredményeket Dr. Várdi Katalin szomnológus, pulmonológus szakorvosunk távleletezés keretében értékeli, és Pácienseink a vizsgálati eredményeket egy héten belül megkapják, valamint az EESZT felhőben elérhetővé válik. 

Szükség esetén a kezelés módjáról a szakorvossal további konzultáció szükséges.

A vizsgálat ára: 32.000 Ft

Bejelentkezés: 06 30 206 7618

This will close in 0 seconds