Bemutatjuk Dr. Szűcs József kardiolgus, belgyógyász, aneszteziológus, és háziorvosként végzett szakorvosunkat. Szűcs doktor 1988-ban szerezett orvosi diplomát a Debreceni Orvostudományi Egyetemen. Első munkahelye a Jósa András Megyei Kórház Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztálya volt. Ezután a Jósa András Megyei Kórház akkor alakult Sürgősségi Betegellátó Osztályán dolgozott. Kipróbálta a családorvosi munkát is majd kardiológusként a Szatmár-Beregi Kórház és Gyógyfürdő Kardiológia Részlegét vezette. Később a Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház Belgyógyászati Mártix osztályvezető főorvosa volt, majd a Mátészalkai Sürgősségi Osztályon is dolgozott. 2017-2020-ig a Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház Sürgősségi Betegellátó Osztályát vezette osztályvezető főorvosként.

 

Több kardiológiai szakrendelésen is dolgozott: Fehérgyarmaton, Nyírbátorban, Cigándon és Sátoraljaújhelyen is.

 

2020. januárban nyitotta meg kardiológiai magánrendelését Nyíregyházán, ahol szívultrahang, terheléses EKG, 24-48 órás Holter EKG, 24-48 órás vérnyomásmérés, koleszterin, triglicerid, vércukor, troponin és d-dimer gyorstesztek állnak rendelkezésre. 

 

Életmódorvoslással is foglalkozik. Azt vallja, hogy az egészségmegőrzés, a betegségek megelőzése ugyanolyan fontos, mint a betegek kezelése. 2022. októberétől dolgozik HT Medical Centerben kardiológus szakorvosként.

Bejelentkezés telefonon📱☎️📞

– Magánrendelés: 06302682168

 

This will close in 0 seconds