Bemutatjuk Dr. Boros Irént, Intézményünk orvosigazgatóját és egyben radiológus szakorvosunkat.

Boros doktornő általános orvosi diplomáját külföldi felsőoktatási intézményben szerezte 2001-ben. Ezt követően 2005-2007 között a MRE Bethesda gyermek kórházában, 2007-2012 között Semmelweis Egyetem központi gyakornokaként, 2012-2019 között az MRE Bethesda gyermek kórházában dolgozott. 2019-től intézetünkben radiológus szakorvosként, 2021-től orvos igazgatói feladatkörben is tevékenykedik.

A radiológiai szakvizsgájáig szakorvos jelöltként tanulmányait a Semmelweis Egyetem Radiológiai Klinikáján töltötte. Radiológiai szakvizsgáját 2015-ben szerezte a Budapesti Semmelweis Egyetemen.

Szakvizsgát követően a Bethesda Gyermek kórházban dolgozott, ahol az osztályos munkában, illetve a hasi és traumatológiai ügyeletben vett részt. Nagy szeretettel gondol vissza ezekre az évekre. Meghatározó szerepe volt szakma iránti szeretetében és elköteleződésében Dr. Daoud Salim főorvos úrnak és Dr Karlinger Kinga Tanárnőnek.

Specialitása a test különböző régióinak ultrahang vizsgálata, ezen belül nagy gyakorlatot szerzett a felnőtt és gyermek hasi-kismedencei, nyaki, pajzsmirigy ultrahang diagnosztikában.

Boros Irén főorvosnő Intézményünkben TB finanszírozott és magánrendeléseket is vezet.

This will close in 0 seconds